Ma ebédre vendégségbe voltunk hivatalosak. Nagyon finom ételeket készítettek, méghozzá gluténmentesen!
Az első fogás pontyhalászlé volt, melyet nem fotóztam le, mert nagyon el voltam foglalva az evéssel:) Kétszer is szedtem, annyira ízlett. Sokkal finomabb volt, mint amit én szoktam készíteni.
A második fogás sült krumpli, sült batáta, sült cékla, sült répa, nagyon omlós sültmalac, saláta és sajtgolyó volt.
A sajtgolyó receptjét leírom, mert én még ilyet nem csináltam.
Sajtgolyó: 40 dkg reszelt sajt, 2 egész tojás, 2 ek. kukoricaliszt, ízlés szerint só. Az egészet összegyúrni, majd gombócokat készíteni, melyeket kukoricalisztben meg kell forgatni. Olajban kisütni.
Volt répatorta, kukoricaliszt felhasználásával és nagyon finom narancs ízesítésű mascarpone a tetejére.
Minden nagyon jó volt!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése