2015. január 27., kedd

Mézes-csípős csirkeszárny


Talán egyszer már sütöttem csirkeszárnyat, de nem nagyon emlékszem rá. Most azért csináltam, mert a hétvégén a Borbás Marcsi msörában csípős-édes csirkeszárnyat sütöttek és nagyon jól nézett ki, megkívántuk. Persze nem a TV-ben látott recept szerint készítettem, hanem csak mentem a saját fejem után.
Vettem 12 csirkeszárnyat, amit a következő keverékbe forgattam bele:
1 nagy evőkanál méz, 1 ek Erős Pista, 1 ek mustár, 1 kk só, bors, kevés fahéj, 1 ek paradicsomszósz.
A megkent szárnyakat sütőzacskóba tettem és addig sütöttem (kb 50 perc), amíg az éhségtől ki nem vettem. Nem tudtam kivárni, hogy jobban rákaramellizálódjon a szósz. Így is finom volt.
Krumplival és savanyúsággal ettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése