Gyors halászlé:
Két fej hagymát olajon megpirítottam, rádobtam egy felkockázott nyers burgonyát, egy ek. pirospaprikát, 2 gerezd fokhagymát, majd kb 1,5 liter vízzel feleresztettem és kb 15 percig főztem. Ezután merülőmixerrel összeturmixoltam és beletettem a busaszeleteket. Kb 10 percig főztem a halat. A végén egy kk. Erős Pistával ízesítettem. A busa lehet, hogy kicsit szálkásabb, mint a ponty, de sokkal szárazabb a húsa. Finom lett.
2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
2012. április 23., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése