Ezen a héten szabadságon vagyok és kint vagyok a telken. Vasárnap, kifelé jövet bevásároltunk, azóta nem voltam közértben. Mára már igencsak kifogytam az alapanyagból, így az alábbi valamit készítettem. Nem lett rossz:)
Egy fej karfiolt és 6 szem megpucolt krumplit sós vízben megfőztem. 6 db vöröshagymát és 5 db paprikát olajon megsütöttem. 5 tojást keményre főztem.
A tepsi aljába karikáztam a krumplit, rátettem a sült hagymát és paprikát, ezután a karikára vágott tojást, végül a karfiolt. Az egészet leöntöttem kukoricaliszttel készült besamellel és megsütöttem.
2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
2011. június 30., csütörtök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése