2014. május 19., hétfő


Gluténmentes panírozás. Kipróbáltam és jól bevált! Csicseriborsólisztet használtam. Csirkemell darabokat és cukkinit pirospaprikával színezett csicseriborsó és víz keverékébe forgattam és olajon megsütöttem. Nagyon finom, ropogós lett a bundája. A cukkini kimondottan finom lett.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Sünmalac!
    Évek óta figyelem a blogod! Nagyon tetszik, a tartalmáról már nem is beszélve. Kiváló egyszerűség és nagyszerűség. Sok GM-mentes blogot olvasgatok, de a Tiéd (Öné) tetszik a legjobban. Én 3. éve étkezem gluténmentesen. Orvosilag nem visszaigazolt, viszont a diéta betartása óta nincs gyomorfekélyem, sok gyomorsavam, és nem utolsó sorban nem puffadok.
    Gratulálok! Remélem sokáig megörvendeztetsz a receptjeiddel!
    A kukoricával kapcsolatban sajnos nem jó dolgokat olvastam, (Szendi Gábortól). Tudom, hogy használod a kukoricalisztet. Csak megemlítettem.
    Üdvözletem küldöm!
    Tóth Erika

    VálaszTörlés