2011. május 9., hétfő

Újkrumpli csirkeszárnnyal.

A csirkeszárnyak végét levágtam (azon egy falat hús sincs), ErősPista-méz-olaj keverékkel bekentem. Ropogósra szerettem volna sütni, de a méztől nagyon hamar lekapott, ezért csak kis lángon sütöttem tovább, hogy nehogy nyers maradjon. Egy évben egyszer megehető, de én nem igazán szeretem a bőrös-csontos húst.

Tegnap délután néhány ismerős jött hozzánk és kacsatepertőt, valamint kacsamájat sütöttem. Volt hozzá hagyma, paradicsom és paprika. Gondoltam, hogy aki kényes gyomrú, az kap franciasalátát kaszinótojással. Minden elfogyott:) A vendégek friss kiflit ettek, én gluténmentesség érdekében a tepertőt májjal és kaszinótojással ettem:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése