Mostanában egyre gyakrabban készítek rablóhúst. Kevés csirkemell, szalonna, gomba, hagyma, paprika, kolbász és most padlizsán volt felfűzve. Kb 25 percig sütöttem. Tovább nem tudtam, mert a szalonnából kisülő zsír 25 perc múlva már nagyon füstölt. 25 perc alatt megsült. Ilyen formában a padlizsánt még a férjemmel is meg lehet etetni:)
3 ek kukoricalisztet, 1 ek. burgonyakeményítőt, csipet sót, 1 egész tojást és kb 1 dl tejet összekevertem és olajozott teflonban megsütöttem. Meglepő módon egész könnyedén tudtam forgatni és nem szakadt el. Ebből a kis mennyiségből 4 db lett. A férjem először nem akarta megenni, mert már nagyon nem bírja a kukoricalisztet. Addig erőszakoskodtam, amíg megkóstolta lekvárral megkenve és azt mondta, hogy ehető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése