2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
2011. április 8., péntek
Vajas kenyér (puffasztott rizs) retekcsírával. A retekmagot nagyon könnyű csíráztatni. Egy napig vízben kell áztatni, majd leszűrni és egy lapos tányérba tenni a magokat. Pár nap alatt használható csíra nő. Naponta kell átmosni és leszűrni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése