2014. február 8., szombat

Ebédre egy darab malacot sütöttem. A húst teledugdostam fokhagymagerezdekkel, sóztam, majd sütőzacskóban 1 órát sütöttem, majd kiszedtem a zacskóból, mellé szórtam kockára vágott füstölt szalonnát, krumplit, sütőtököt, csicsókát és kelbimbót. Visszaraktam a sütőbe, majd készre sütöttem.



 


Vettem két jópofa kekszkinyomót, amit gyorsan ki is próbáltam. Egy darab vajat, rizslisztet, kukoricalisztet, gondolom mennyiségű mézet és kevés tejfölt összegyúrtam, majd a tésztát kisebb adagokban kinyújtottam és a formával kinyomkodtam.


 



 


9 perc alatt majdnem megégett, de még éppen ehető.


 



 


Nagyon jópofa gluténmentes keksz és még játszani is lehet vele.


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése