2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
2013. december 12., csütörtök
Egészen jó gluténmentes fasirtot készítettem. Zsemle helyett főtt krumplit reszeltem bele. Az ízesítése ugyanúgy történt, mint a normális fasírtoké. Nem olajban, hanem tepsiben sütöttem. Az első három a fasírt, hátul a krumpli van.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése