Laskagombából pörköltet készítettem és összekevertem kurkumával szinezett rizzsel összekevertem. A kurkumával csak szineztem és nem ízesítettem, mert az ízét még szokni kell.
Kínai kelt apróra vágtam, paradicsomot és olívabogyót adtam hozzá, majd kevés olajjal, sóval, cukorral és citormlével ízesítettem.
2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
2013. január 23., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése