Brokkolit 10 percig sós vízben főztem, majd tepsibe tettem a felét. Tettem rá karikára vágott keménytojást és lángolt kolbászt. Erre jött a maradék brokkoli , amit tejföllel megöntöztem és reszelt sajttal megszórtam. Addig sütöttem, amíg a sajt megpirult.
Lilakáposztát és húst adtam hozzá.
2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
2012. március 31., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése