2011. október 13., csütörtök

Tökfőzelék virslivel. Nincs sok írnivaló róla, hiszen tököt mindenki tud főzni. Attól lett gluténmentes, hogy kukoricaliszttel habartam be. A virsli a felirata szerint szintén gluténmentes.


Reggel indulás előtt, amíg készülődtünk, egy kis pohár kölest öntöttem a sütőformába, majd öntöttem hozzá 3 pohár vizet. Picit sót és egy evőkanál cukrot adtam hozzá és az egészet összekevertem. Tettem bele aszalt szilvát és karikára vágott banánt. A tetejét fahéjjal megszórtam. 200 fokos sütőben 35 percig sütöttem.

Pont elkészült indulásra. Akkor még nem nyúltam hozzá, csak délután, amikor a munkából hazaértem.

Azt nem mondom, hogy jó volt, de gluténmentes. És azt mondják, hogy a köles egészséges.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése