Egy hete egy rokonomhoz ebédre voltunk meghívva. Bablevest készített, de már előre jelezte, hogy az én adagomat még rántás előtt átteszi egy kislábasba, így nem lesz benne glutén.
Az asztalnál mégis nagyon gyanus volt a leves, de aki főzte, az megesküdött rá, hogy nincs berántva. A színe, az állaga pont olyan volt, mint az a bableves, amit berántott.
Sajnos - bármennyire is gyanus volt - nem akartam megbántani és megettem. Azóta egy hét telt el. 3-4 napja ég az arcom és az orrom megint vörös.
Úgy látszik, hogy kizárólag magamnak hihetek. Jövőre biztosan ezt teszem:)
2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
2010. december 31., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése