Készül a cukkinifasirt, melyet a kisütött füstöltszalonna zsírján sütöttem meg. Köretként cukkinis rizs, párolt karfiol van és fokhagymás uborkasalátát is készítettem.
A cukkinifasirtban durvára reszelt cukkini, reszelt krumpli, puffasztott amarántmag, darált lenmag, egy tojás, só, bors, fokhagyma van.
2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
2012. június 29., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése