Mákos-lenmagos-sajtos-gluténmentes rágcsálnivaló 5 dkg rizsliszt 5 dkg kukoricaliszt 5 dkg szemes mák 5 dkg vaj 5 dkg reszelt sajt 1/2 tojás só bors Fentieket összegyúrni, majd két szilikonlap között kinyújtani (különben ragad), a tetejét megszórni lenmaggal, majd 200 C fokra melegített sütőben 15-20 percig sütni.
2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése