Ezt a sajtot a fiam hozta Hollandiából. Többféle sajtot hozott kóstolóba, de ez a legbizarabb. Levendulás.
2010. óta vagyok lisztérzékeny. Ez a blog a tapasztalataimat, gluténmentes főzési kísérleteimet tartalmazza. Nem használok gluténmentes lisztkeveréket, inkább a saját fejem alapján készítem az ételeket. Rizslisztet, kukoricalisztet és különböző magliszteket használok. Amit nem lehet elkészíteni üzletben vásárolható, számomra rémes összetételű lisztkeverék nélkül, arról minden szívfájdalom nélkül lemondok. A 2012. október 23-i bejegyzés nagyon fontos tapasztalatokat tartalmaz!
2015. november 2., hétfő
Csirkemell csíkokat besóztam, csicseriborsólisztes masszában megforgattam (csicseriborsóliszt és víz keveréke), olajban kisütöttem. Főtt krumpli és ananász szósz volt hozzá (mint a meggyszósz).
Ezt a sajtot a fiam hozta Hollandiából. Többféle sajtot hozott kóstolóba, de ez a legbizarabb. Levendulás.
Ezt a sajtot a fiam hozta Hollandiából. Többféle sajtot hozott kóstolóba, de ez a legbizarabb. Levendulás.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése