Karácsonykor sokféle étel készült, de elfelejtettem lefényképezni.
A mai vacsorát a fiam készítette:
Fokhagymakrémleves, kétféle töltött hús, krumplipüré, rizs, savanyúság.
A leveshez feltétként camembert sajt darabok és ropogósra sült bacon volt.
A dagadó egyik része gesztenyével és aszalt szilvával, a másik része gombával, májjal, tojással volt töltve. Sütőzacskóban sült hagyma és sárgarépa társaságában. A töltelék természetesen nem tartalmazott zsemlét! Nagyon finom volt.
A sütit én készítettem. Feketeerdő torta volt. Kakaós piskótát három felé vágtam és megtöltöttem meggybefőttel, melynek a levét vanilia pudinggal megfőztem, valamint habfixálóval megerősített Hulala tejszínhabbal. Kicsit „fojtós” lett, de a tányéron még egy kis tejszínhabbal megkínáltuk és úgy könnyebben lecsúszott.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése