2011. december 25., vasárnap

A mai nap is evéssel telt. A délutánt azzal szinesítettük, hogy 2 órát aludtunk:)

Először marhahúsleves volt sok zöldséggel. A leves után a marhahúst tormával ettük.

Aszaltszilvával és kolbásszal töltött, Bacon szeletekbe becsavart pulykamell.

Hurka, sültkrumpli.

Gluténmentes diósbejgli (2 rúd lett):
A tésztája 25 dkg liszt (kukoricaliszt, rizsliszt, burgonyakeményítő), 3 dkg porcukor, 8 dkg disznózsír, 2 tojás, só, felfuttatott élesztó, 0,5 dl tejföl.
A tésztát összegyúrtam, hagytam egy kicsit pihenni, majd kinyújtás után cukorsziruppal összefőzött, mazsolával és étcsokidarabokkal összekvert darált dióval kentem meg és feltekerés után tojással lekentem. 180 C-on addig sütöttem, amíg jónak nem ítéltem meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése