A mai gluténmentes ebéd.
Karalábéleves: hagymát pirítottam, majd rátettem a kockára vágott karalábét és a karikára vágott sárgarépát. Gluténmentes ételízesítővel szórtam meg, majd vízzel feleresztettem. Kb 20 percig főztem, majd kevés burgonyapelyhet adtam hozzá.
A második fogás: Szűzpecsenyét natúr kisütöttem, majd cukkinifasírtot is sütöttem. Ezután következett a barna csiperkegomba negyedekbe vágva és a maradék olajon megsütve, végül a héjában főtt burgonyát is kicsit megpirítottam. Zcazcikit (joghurt, reszelt uborka, fokhagyma, só) adtam hozzá.
Sütemény: piskótát sütöttem (gluténmentes lisztből, amit a lányomtól kaptam ajándékba) és adtam hozzá egy kis áfonyás joghurtot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése