2013. január 24., csütörtök

Reggelire mogyoróvajas „kenyérkét” ettem tejeskávéval.
A „kenyérkét” kb 1 hónapja vettük egy „lisztmentes” rendezvényen. Ma kinyitottam a dobozt, nehogy megavasodjon, de nem lett a kedvencem. A puffasztott rizst jobban szeretem, nem fogom lecserélni ezzel a lapocskával (mostanában a Ripsz-Ropsz nevű puffasztott rizst eszem).

A mogyoróvajat magam készítettem: 15 dkg mogyorót addig daráltam, amíg teljesen egynemű nem lett. Tettem hozzá egy csipet sót, egy nagy evőkanál mézet, egy evőkanál olajat és egy kevés vizet. Könnyen kenhető, nagyon finom mogyoróvaj lett belőle.
Hűtőszekrényben nem tudom, hogy mennyi ideig áll el, én két nap alatt megettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése