a fénykép eltűnt:(
Az alapötletet
Ketcica blogjáról loptam.
Hozzávalók, ahogy
én csináltam:
- 1 padlizsán
- 2 paprika
- 1 fej lilahagyma
- 1 paradicsom
- 4-5 evőkanál
olaj
- 2 tojás
- 100 g
kukoricaliszt
- 100 g reszelt sajt
- 3 dl joghurt
- só, őrölt
fekete bors, rozmaring
- kapor a tetejére
A feldarabolt
zöldségeket forró olajban kicsi megsütöttem, majd a tepsibe
önöttem, és a 220 fokra előmelegített sütőben is sütöettm
további 10 percig.
A 2 tojást, a
joghurtot, a sajtot, a lisztet összekevertem, füszereztem. A tepsit
kivesszük a sütőből, és a masszát a zöldségekre öntjük,
majd megszórjuk a kaporral. A sütőbe visszatéve addig sütjük az
eredeti hőmérsékleten, míg a tészta kicsit feljön, akkor
levesszük 180 fokra, és így sütjük még kb. 20 percig.
Nagyon finom lett.
Zöldséges kukoricalisztes lepény Sünmalac módra.
Zöldséges kukoricalisztes lepény Sünmalac módra.
Kipróbáltam, tényleg finom!
VálaszTörlés