2014. április 23., szerda
Nem fejeztem be a blogolást, csak mostanában nincs időm írni.


Sokat gondolkodom azon is, hogy hol folytassam majd a blogolást, mert kb 1 hónap múlva megszünteti szolgáltatását a blog.hu. Most keresgélek, próbálgatom a többi blogot, de egyelőre egyik sem tetszik.


Ma kaptam egy levelet egy ételallergia boltból, hogy nézzek be hozzájuk és kérik, hogy utána említsem meg őket a blogomban. Aki olvasni szokott, az tudja, hogy amennyire csak lehet, nem szoktam semmilyen terméket, gyártót, szolgáltatót sem ajánlani. Ezt a boltot egyébként ismerem. Nem sokszor, de kétszer már jártam ott. Első alkalommal egy nagyon kedves eladóval találkoztam, de akkor csak nézelődtem és nem vettem semmit.
Második alkalommal három terméket vettem. Egy másik eladó volt, aki a közelemben állt és egy-két kérdésből rájött, hogy gluténmentes termékeket vásárolok, kizárólag azokat nézegettem. Amikor barnarizst kértem, azt egy másik polcról adott és én meg is vettem. Miközben mentem hazafelé, belenéztem a szatyromba és kivettem, amit vásároltam és olvasgatni kezdtem a feliratot. A barnarizses zacskóra az volt írva, hogy búzát is feldolgozó üzemben csomagolták. Visszamentem az üzletbe, ahol kicsit nehézkesen – mert nem találtam az 5 perccel korábban vásárolt termék blokkját - de levásárolhattam más termékre. Nem emiatt nem nevezem meg a boltot, hanem azért, mert soha senkinek semmit nem szeretek ajánlani.


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése