2013. május 24., péntek

Egy bögre rizst olajon megfuttattam, majd sóztam és másfél bögre vizet öntöttem rá. Amikor felforrt a víz, onnantól számítva 8 percig főztem kis lángon. Ezután a gázt elzártam és a rizs fedő alatt negyed óra alatt készre párolódott.
Egy hagymát és egy bogyiszlói paprikát olajon megsütöttem, majd rádobtam a felkockázott csirkemellet. Pirospaprikával megszórtam, majd időnként megkeverve, puhára főztem (kb 30 perc). Ezután ráraktam a felaprított csiperkegombát (jó sokat) és kb 10 perc fővés után kevés kukoricaliszttel megszórtam, majd tejfölt tettem rá. Sósvizes uborkát ettünk hozzá.
Utána eper volt, ami már egészen jó ízű volt, cukor sem kellett hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése