tag:blogger.com,1999:blog-5027694396122780979.post5363401525966345241..comments2023-06-06T12:27:08.198+02:00Comments on Gluténmentes ételek Sünmalac módra sunmalacka1@gmail.com : Gluténmentes zsemleUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5027694396122780979.post-68278270844592599822014-11-11T16:27:30.466+01:002014-11-11T16:27:30.466+01:00köszönöm. ki fogom próbálni.köszönöm. ki fogom próbálni.Sünmalachttps://www.blogger.com/profile/04985760728493333286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5027694396122780979.post-3216046335083321962014-11-11T15:00:02.830+01:002014-11-11T15:00:02.830+01:00Remélem, nem baj, ha beírom, többféle neten talált...Remélem, nem baj, ha beírom, többféle neten talált receptet kombináltam össze annakidején.<br /><br />Sajtos-krumplis muffin<br />20 dkg rizsliszt (kis része lehet kukorica- vagy kölesliszt)<br />1 ek puffasztott amaránt<br />1 kk szódabikarbóna<br />2 tojás<br />3 ek krumplipüré (vagy forró vízben elkevert burgonyapehely)<br />10 dkg reszelt sajt (fele lehet füstölt)<br />1 doboz kefír<br />10 dkg olvasztott vaj (vagy olívaolaj)<br />2 kk só<br />+: olívaolajon megfuttatott spenót, magok, sonka, zöldségek stb.<br />a tetejére: reszelt sajt<br />Összekeverjük, kivajazott muffinformában sütjük (a papír ráragad) 200 fokon kb. fél óráig.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5027694396122780979.post-29130658023463137482014-11-11T11:52:27.919+01:002014-11-11T11:52:27.919+01:00Hol található meg a receptje?Hol található meg a receptje?Sünmalachttps://www.blogger.com/profile/04985760728493333286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5027694396122780979.post-29161065661368777882014-11-11T09:02:55.614+01:002014-11-11T09:02:55.614+01:00Ilyen alkalmakra én sajtos-krumplis muffint szokta...Ilyen alkalmakra én sajtos-krumplis muffint szoktam vinni, az rizslisztből is finom. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5027694396122780979.post-45863400959075560822014-11-10T20:21:23.202+01:002014-11-10T20:21:23.202+01:00A rizsliszttől és a kukoricaliszttől ne várj csodá...A rizsliszttől és a kukoricaliszttől ne várj csodát. Ez a zsemle sajnos kissé morzsálódós, de pl. holnapra azért sütöttem kettőt, mert egy hosszú értekezletre kell mennem, ahol mindenféle apró sütemény, pogácsa lesz, de nekem is kell valamit ennem. Arra viszont jó lesz, hogy valamit én is bekaphassak. Arra gondoltam, hogy ki fogom próbálni, hogy teszek bele sajtot és egy vékony szelet húst és szendvicssütővel még megpirítom.Sünmalachttps://www.blogger.com/profile/04985760728493333286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5027694396122780979.post-68780517393119014912014-11-10T18:59:27.188+01:002014-11-10T18:59:27.188+01:00Kipróbáltam, az eredmény először eléggé elkeserítő...Kipróbáltam, az eredmény először eléggé elkeserítőnek tűnt, nem is hasonlított a Tiedre, és az állaga is nagyon fura volt - talán azért, mert tettem bele egy kis kukoricalisztet is? De aztán ahogy hűlt, egyre jobb lett, és a végén már kimondottan ízlett :) Legközelebb azért csak rizslisztből fogom csinálni. JuliAnonymousnoreply@blogger.com